Entitat Xiroc

L’Esplai Xiroc forma part d’una entitat més àmplia, l’Entitat Xiroc, on també hi ha el Casal de Joves Xiroc i el grup de foc i cultura popular (la Cabrònica), així com els diables infantils (Cabronets).

Treballem conjuntament i entenem la importància de teixir relacions entre els diferents col·lectius que treballen amb un projecte similar i amb participació activa al barri. El Casal de Joves és un espai assembleari on els i les joves del Fort Pienc es reuneixen per a organitzar tallers i activitats per a dotar el barri d’un oci alternatiu i trobar afinitats entre joves fora de les que es proposen a l’escola o des de l’administració. També s’entén com una continuació de l’esplai per als grups de joves o per a la mateixa assemblea de monitores.

A nivell organitzatiu, l’Entitat també conta amb una junta formada per un/a President/a, Tresoreria, Secretaria i Vocals dels diferents col·lectius. Cada any fem una Assemblea General Ordinària (AGO) on hi participen totes les persones sòcies (com les famílies de l’esplai) per aprovar els pressupostos, els balanços, els projectes… I d’aquesta manera ens informem de les activitats que realitza cada col·lectiu. Tant les famílies com les persones que formen part de l’assemblea de Monitores i l’assemblea de Casal paguem cada any una quota per a mantenir l’Entitat.

estructura-entitat